UGAL

Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru elevii, profesorii și părinții din județul Ialomița care au venit, ieri, să participe la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat, în premieră, de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Ca de fiecare dată, facultățile au arătat tinerilor din județul vecin tot ce au mai bun, prin demonstrații interesante, experimente inedite, momente artistice, prezentări atractive.

Mesajul UDJG a ajuns la peste 1600 de elevi de clasa a XII-a, potențiali candidați la examenul de admitere 2022, încântați de primul târg cu prezență organizat la Slobozia. Periodic, vizitatorii au avut șansa să participe și la o tombolă cu premii oferite de partenerul din mediul de afaceri: Diacare Center, condus de dr. Anca Telehuz.

La deschiderea oficială a evenimentului au adresat cuvinte de bun venit: Reprezentantul Prefecturii Ialomița, Nicoleta Mădălina Iorgoiu, șef serviciu, Vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Emil Cătălin Grigore, Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare și Inspectorul general școlar din partea ISJ Ialomița, profesor Steluța Mitrea. „Salutăm prezența UDJG - cea mai importantă instituție de învățământ superior din sud-estul României - în județul nostru. Urăm succes participanților și organizatorilor!”, a declarat Vicepreședintele CJ, Emil Cătălin Grigore, care a sprijinit inițiativa și în calitate de cadru didactic. Primarul municipiului și-a exprimat dorința ca tinerii să devină specialiști bine pregătiți, care să contribuie, pe viitor, la dezvoltarea orașului, iar inspectorul șef a declarat că își dorește ca viitorii absolvenți de liceu să aleagă, în cunoștință de cauză, instituția de învățământ superior la care să-și continue studiile.

„Este primul târg organizat de Universitatea noastră la Slobozia, în județul Ialomița și ne-am bucurat că am putut fi prezenți fizic. Am simțit dorința elevilor, veniți din toate colțurile județului, de a interacționa cu noi, de a afla mai multe despre UDJG. Am apreciat sprijinul oficialităților și al partenerilor noștri, de aceea mulțumim, pe această cale, tuturor celor implicați în Proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”. Apreciem, de asemenea, efortul studenților și al profesorilor prezenți la Târg, al facultăților și departamentelor implicate”, a declarat prof. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul acestei campanii.

Vă așteptăm pe 5 mai, la Galați, la Târgul educațional Student #UDJG din holul Universității „Dunărea de Jos”, dar și pe 10 mai, la Tecuci, la Casa de Cultură a Sindicatelor!  

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email