UGAL

800 de elevi, părinți, cadre didactice din județul Tulcea au venit la Clubul Sportiv Școlar pentru a participa la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat, în premieră, de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. La deschiderea evenimentului au fost prezenți: Alexandru Dan Munteanu, Prefectul județului, Ștefan Ilie, Primarul municipiului Tulcea și Viorica Pavel, inspectorul școlar șef al ISJ Tulcea. Ca de fiecare dată, reprezentanții UDJG au prezentat cât mai atractiv oferta educațională a facultăților prin demonstrații interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă cu premii.

„Salut alegerea județului nostru pentru organizarea primei ediții a Târgului educațional <<Student #UDJG>>, un eveniment care sper să devină tradiție aici, la Tulcea. Liceenii de astăzi sunt specialiștii de mâine, ei reprezintă viitorul, astfel că investiția în tânăra generație este, poate, cea mai profitabilă din punct de vedere administrativ. Din acest motiv (și nu numai), Instituția Prefectului va fi alături de dumneavoastră în toate proiectele pe care le propuneți, în beneficiul cetățenilor tulceni”, a declarat Dan Alexandru Munteanu, Prefectul județului Tulcea.

„Ne doream să ajungem la Tulcea de acum doi ani, dar ne-a oprit pandemia. Am reușit să prezentăm liceenilor tulceni oferta educațională a UDJG, cea mai importantă instituție de învățământ superior din sud-estul României. Sperăm ca tinerii care ne-au cunoscut astazi să opteze pentru o carieră de succes la Universitatea <<Dunărea de Jos>> din Galați. Avem un parteneriat bun cu Inspectoratul Școlar Județean, cu Primăria și Prefectura Tulcea”, a precizat prof. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul acestei campanii.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Viitoarele întâlniri cu liceenii vor fi după vacanța de Paște, la Slobozia - 3 mai, Galați - 5 mai și Tecuci - 10 mai.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email