UGAL

1800 de elevi din județul Buzău au participat ieri la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în clădirea Eurocampus. Ca de fiecare dată, reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” din Galați au venit în fața tinerilor cu programe și specializări interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă cu premii. La deschiderea evenimentului au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, parteneri din mediul de afaceri, dar și oficialități locale.

„Este atât de frumos să fii între tineri și de aceea, Instituția Prefectului a decis să fie partener instituțional în această activitate. Este o mare satisfacție pentru noi că am putut aduce aici o importantă universitate de stat, sperăm să putem consolida și extinde această colaborare pe viitor, avem multe idei pentru tinerii Buzăului, pentru ca ei să rămână acasă”,  a declarat Daniel-Marian Țiclea, Prefectul județului Buzău.

„Vă așteptăm cu drag să fiți studenții noștri! Avem deja o extensiune la Buzău, în cadrul căreia trei facultăți ale UDJG funcționează cu programe de studiu, dar pregătim și alte programe noi. Am venit cu surprize, premii și mini-spectacole, sper să vă convingem că avem cea mai bună ofertă educațională și că merită să fii student #UDJG. Salutăm prezența partenerilor noștri și le mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat. Mulțumesc, de asemenea, participanților la acest târg: facultăților și departamentelor suport, asociațiilor studențești și organizatorului – Departamentul de Comunicare”, a spus în deschiderea evenimentului prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității, inițiatorul acestei campanii.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, a organizat anul trecut, în premieră, admitere la Buzău pentru următoarele programe de studiu: Educație fizică, Drept și Agricultură.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Viitoarele întâlniri cu liceenii vor fi la Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai, Galați - 5 mai.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email