UGAL

UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” din Galaţi, titular al proiectului „Bransament şi reţea apă potabilă, incendiu şi canalizare a locului de consum permanent Cămin studenţesc, strada Florilor nr. 2” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului si fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, de către A.P.M. Galaţi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Bransament şi reţea apă potabilă, incendiu şi canalizare a locului de consum permanent Cămin studenţesc, strada Florilor nr. 2” propus a fi amplasat în municipiul Galaţi str. Florilor nr. 2, judeţul Galaţi. 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la urmatoarea adresă de internet http://apmgl-reglementări/acordul de mediu/proiect decizie etapa de încadrare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fax. 0236471009, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Galaţi.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email