UGAL

Circa 900 de elevi din județul Vrancea au venit la Cinematograful Balada din Focșani pentru a participa la Târgul Educațional Student #UDJG. Reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” din Galați au atras participanții cu programe și specializări interesante, experimente inedite, povești de succes ale absolvenților, momente artistice și o tombolă cu premii, organizată din oră în oră. Mediul local de afaceri a fost reprezentat de partenerul târgului, Compania Roman’s din Focșani.

Evenimentul a fost deschis de Primarul Municipiului Focșani, domnul primar Cristi Valentin Misăilă și de inițiatorul acestei campanii, prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG.

Prezent la Târgul de la Focșani, prof. univ. dr. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a declarat: „Vă invităm cu mare drag să deveniți studenți UDJG! Astăzi am venit la Focșani să prezentăm o ofertă educațională complexă, vă așteptăm la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a alege, în cunoștință de cauză din cele peste 80 de programe de licență instituționale. În oferta universității sunt prezente și alte programe de pregătire, pentru dezvoltarea carierei profesionale sau de conversie profesională, inclusiv pentru continuarea studiilor universitare prin intermediul programelor de masterat și doctorat. Există facilități de cazare și masă pentru cei care doresc să studieze în orașul de la Dunăre, iar în toamnă se va da în folosință un cămin nou, realizat la standarde europene.”

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în rândul activităților Proiectului „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați cu Inspectoratele Școlare Județene și cu instituțiile de învățământ preuniversitar din Galați și județele limitrofe.

Viitoarele întâlniri cu liceenii vor fi la Buzău - 12 aprilie, Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai, Galați - 5 mai.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email