UGAL

Peste 1000 de elevi de clasale a XI-a și a XII-a, din județul Brăila, însoțiți de părinți și profesori, au participat ieri la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie din municipiu (FIAB).

Treisprezece facultăți din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați au arătat, cu această ocazie, tot ce au ele mai bun, pentru ca tinerii să cunoască programele de studiu și specializările de la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunitățile în carieră și posibilitățile de dezvoltare personală pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG.

„A fost primul târg cu prezență organizat după o perioadă de un an, am simțit atât entuziasmul organizatorilor, cât și al vizitatorilor. Mulțumesc facultăților, studenților participanți, departamentelor administrative, echipei de la Departamentul de Comunicare, colectivului FIAB coordonat de conf. ec. dr. ing. Adrian Mihai Goanță, decanul facultății gazdă din Brăila. Mâine, echipele de promovare se vor afla la Focșani, apoi vor urma localitățile: Buzău, Tulcea, Slobozia și Galați. În afara României, UDJG va fi organiza Târguri similare la Chișinău, Balți și Cahul”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul acestei campanii de promovare. 

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Viitoarele întâlniri cu liceenii se vor desfășura după următorul grafic: Focșani - 7 aprilie, Buzău - 12 aprilie, Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai și Galați - 5 mai.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email