UGAL

CCN (Colocviile Constructorilor de Nave) și ANCONAV (Asociația Constructorilor de Nave din România), în parteneriat cu Facultatea de Arhitectură Navală a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, organizează astăzi, 18 martie, întâlnirea intitulată: „Navaliștii și studenții dialoghează despre viitorul construcțiilor navale și a tehnologiilor specifice”. Evenimentul, care se bucură și de sprijinul AGIR Sucursala Galați, se va desfășura, de la ora 11.00, în sala D01 a Facultății de Inginerie.

Discuțiile vor viza scenarii privind evoluția comerțului maritim și a construcțiilor de nave în perioada 2020-2050, în condițiile impuse de Coronavirus, schimbări climatice și transport maritim inteligent.

La întâlnire vor participa: Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității, Prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, Președintele Senatului Universității, Costel Fotea, Președintele CJ Galați, Gabriel-Aurelian Panaitescu, Prefectul Județului Galați, Ionuț Pucheanu, Primarul municipiului Galați, conf. univ. dr. ing. Gabriel Popescu, Decanul Facultății de Arhitectură Navală, dr. ing. Jean Sever Popovici, coordonator CCN, ing. Gelu Stan, vicepreședinte ANCONAV, cadre didactice, doctoranzi, masteranzi și studenți.

Proiectul este coordonat și sponsorizat de Bureau Veritas România și este organizat de Zilele Universității, cu prilejul aniversării a 74 de ani de învățământ superior în orașul de la Dunăre.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email