UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Drept și Științe Administrative – Centrul de Cercetări, în parteneriat cu Editura Universul Juridic organizează joi, 24.02.2022, orele 11.30 – 15.30 (11:00-11:30 – Primirea invitaților), sub egida «Zilele Universității „Dunărea de Jos” din Galați», Conferința națională „Oratorie și procese celebre”, pe baza cărții cu același titlu a prestigiosului prof. univ. dr. Alexandru Țiclea. Evenimentul va include lansarea volumului, discuții pe tema lui și alte comunicări științifice.

Președinte de onoare al evenimentului este Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Invitații de onoare ai conferinței sunt Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea, de la Universitatea Ecologică din București, care este și Președinte de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii și Nicolae Cîrstea, Președintele Grupului editorial „Universul Juridic”.

Conferința se va desfășura la sediul Institutului Transfrontalier de Studii Internaționale și Justiție Penală al Universității „Dunărea de Jos" din Galați" (strada Traian, nr. 393B).

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email