UGAL

Acum este momentul tău! Avem oportunitatea potrivită pentru tine! Ești student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și dorești să ai parte de cei mai buni ani de studenție, să faci parte dintr-o comunitate condusă de studenți, unde îți poți face prieteni noi și te poți dezvolta pentru viitoarea carieră profesională? Atunci #HaiÎnAIESEC.

Cine sunt membrii AIESEC și ce este această organizație? Suntem membri curajoși, care ne propunem să aducem impact pozitiv comunității noastre, să ne distrăm în timp ce ne dezvoltăm și ne îmbunătățim abilitățile, aparținând unei frumoase organizații non-guvernamentale, non-profit și independentă condusă de studenți, care, oferă posibilități tinerilor de dezvoltare a leadershipului. Dezvoltăm spiritul de echipă și spargem barierele culturale dintre oameni prin intermediul programelor noastre internaționale.

Cea mai buna descriere a ceea ce înseamnă AIESEC o face Sorina Andreea Dima, președinte AIESEC în Galați, 2021-2022 care rezumă ce înseamnă AIESEC din punctul ei de vedere:

„Am devenit membru AIESEC în august 2018. Dând pe repede înainte 3 ani și jumătate, astăzi număr 8 echipe din care am făcut parte, 6 pe care le-am condus și mii de oameni cu care am interacționat în peste 20 de conferințe, toate în timpul studenției. În AIESEC am învățat să trec peste limitările personale, să îmbrățișez orice schimbare, să mă adaptez și să îmi doresc constant mai mult. Am fost înconjurată de oameni valoroși, care să mă motiveze să devin versiunea mea cea mai bună, fără scuze. Oricine se poate dezvolta cât timp are mediul potrivit în care să o facă. Aceasta e șansa ta. Varianta ta din viitor îți va mulțumi”.

AIESEC este comunitatea cea mai potrivită pentru a-ți atinge potențialul, unde aduci impact în societate și te dezvolți. Începe-ți viitorul cu AIESEC.

Cum faci asta? Te alături celei mai mari organizații pentru tineri din lume, înscriindu-te pe link-ul următor, până pe 21 februarie.

Vrei mai multe detalii?

Te așteptăm pe evenimentul de pe Facebook „AIESEC în Galați Recrutează!”

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email