UGAL

Obiectivul general al proiectului cu titlul „Țintește-ți cariera ȋn servicii! Stagii de practicǎ și internship la angajatori din regiunea de dezvoltare Sud-Est pentru studenți din domeniul economie si administrarea afacerilor” este creșterea numǎrului de absolvenți de ȋnvǎțǎmânt terțiar universitar din cadrul Universitǎții “Dunǎrea de Jos” din Galati, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor care isi gasesc un loc de munca urmare a accesului a 200 de studenti la activitati consiliere si orientare profesionala, precum si de invatare de tip internship si stagii de practica la potentiali angajatori din Regiunea de dezvoltare Sud Est.
Organizațiile interesate să participe la selecție vor depune documentele într-un plic sigilat având mențiunea: „Selecție partener sector privat pentru proiectul cu titlul „Țintește-ți cariera ȋn servicii! Stagii de practicǎ și internship la angajatori din regiunea de dezvoltare Sud-Est pentru studenți din domeniul economie si administrarea afacerilor”,  la sediul Universitǎții „Dunǎrea de Jos” din Galați, cu sediul în str. Domneascǎ nr. 47, la Registraturǎ.
Vă anunțăm încheierea procedurii de selecție a unui partener, anunțată pe data de 22 Noiembrie 2016 pe site-ul Universității
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email