UGAL

Conferința Internațională ”Conservation of Danube Sturgeons - a challenge or a burden?”, care va fi organizată de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în perioada 28-30 octombrie 2019, va reuni la Galați peste 100 de experți care și-au propus găsirea unor soluții concrete pentru conservarea și redresarea populațiilor de sturioni din Dunăre și Marea Neagră, în concordanță cu Planul European de Acțiune pentru Sturioni.

Vor fi prezenți la Galați reprezentanți ai unor instituții și organizații naționale și internaționale, care au în atribuții reglementarea legislativă și protecția speciilor periclitate de pești, dar şi experți naționali și internaționali, cu experiență vastă în cercetarea și monitorizarea sturionilor.

Conferinţa Internațională ”Conservation of Danube Sturgeons - a challenge or a burden?” va fi prilejul excelent pentru demararea unor parteneriate interinstituționale internaționale, cu scopul de a aplica măsuri concrete, administrative și științifice, pentru ca această ”bogăție vie” să dăinuie peste veacuri.

Vineri va fi organizată o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentate programul complet al evenimentului și lista participanților.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email