UGAL

În fiecare an, sub genericul „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”,  compania CGS (Computer Generated Solutions - unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți încă din anul 2006 pe piața din România, fiind listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume) organizează campanii motivaționale în centrele universitare din România, în cadrul cărora facilitează întâlnirea studenților cu câte o vedetă.

Anul acesta, vedeta aleasă este Andrei Tiberiu Maria - alias Smiley, iar evenimentul de la Galați a avut loc marți, 16 aprilie, în  Aula Magna a UDJG, neîncăpătoare pentru elevii și studenții care au dorit să participe la întâlnirea cu preferatul lor.

Au fost două ore de discuții interactive, în care îndrăgitul solist, compozitor, producător, prezentator și actor a povestit despre încercările și provocările de la începutul carierei, despre munca ce se ascunde în spatele succesului său, despre copilăria sa, despre etapele pe care le-a parcurs până astăzi, a răspuns cu răbdare și umor numeroaselor întrebări din sală, a dat autografe și a făcut fotografii cu fanii săi gălățeni.

„Am fost pasionat de muzică de mic, întotdeauna mi-a plăcut să distrez oamenii, să-i fac să se simtă bine, de unde și porecla mea, Smiley. Nu mi s-a spus Smiley pentru că zâmbesc foarte mult, ci pentru că îi fac pe alții să zâmbească și, câteodată, să și râdă. (…) Ceea ce vă pot recomanda eu este să faceți lucruri în viață, să aveți curajul să greșiti, o să greșiti sigur,  o să o dați în bară, or să vă iasă lucruri, n-or să vă iasă lucruri, dar, ca să reușiți, faceți ceva!”, le-a spus Smiley celor prezenți.

A fost o întâlnire caldă, care a adus bucurie tuturor, vedeta interacționând cu toți cei care au dorit să nu rateze șansa de a se afla în preajma sa.

Mulțumim, Smiley! Mulțumim, CGS România! Vă mai așteptăm la UDJG.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email