UGAL

AM POIM a lansat ieri, 25 iulie 2019, în consultare publică ghidul solicitantului „Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii” aferent acțiunii „Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate” din cadrul OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Proiectele finanțate vor sprijini măsuri de conservare a biodiversităţii.
Documentația aferentă ghidului solicitantului a fost completată și modificată conform ultimelor modificări legislative, respectiv decizia Curții Constituționale referitoare la Legea pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.75/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul protecției mediului și al regimului străinilor, precum și Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 75/2018.
 
Propunerile privind îmbunătățirea documentelor pot fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 9 august 2019.
Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării ghidului.
 
Sursa: Ministerul Fondurilor Europene