UGAL

AM POIM a publicat în consultare publică versiunea revizuită a Ghidului Solicitantului aferent O.S. 4.1 Biodiversitate
 
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a publicat în consultare versiunea revizuită a Ghidului Solicitantului aferent OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Finanțarea proiectelor în cadrul Obiectivului Specific 4.1 ”Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate” vizează promovarea măsurilor de conservare a biodiversităţii.

Persoanele interesate sunt invitate de AM POIM să transmită propunerile privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30.03.2017.

În continuarea procedurii scrise de consultare publică, MDRAPFE organizează în data de 28.03.2017, ora 10.00, o sesiune de dezbatere cu toți factorii interesați, referitoare la proiectul Ghidului Solicitantului aferent OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate, la sediul Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (Calea Șerban-Vodă, nr. 30-32, sector 4, București).

Organizațiile interesate sunt invitate de AM POIM să nominalizeze un reprezentant care să participe activ la dezbateri. Nominalizările pot fi transmise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 24.03.2017.

Întrucât numărul de participanți este limitat la 20 persoane, dacă numărul celor înscriși depășește acest număr, o nouă sesiune va fi organizată în data de 28.03.2017, ora 14.00. Repartizarea pe sesiuni va fi publicată de AM POIM.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Conform comunicatului oficial, un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivului Specific 4.1 ”Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate”.

Sursa: MDRAPFE