UGAL

Innovative Entreprise Week 2019 – București 19-21 iunie 2019


Evenimentul este organizat de Comisia Europeană, prin intermediul DG CNECT și DG RTD, împreună cu Președinția României a Consiliului Uniunii Europene. Conferința va aduce pe scenă dezbaterile despre cum să depășească decalajul de la idee la proiect investit, cum să susțină inovațiile descoperite și potențialul de creștere a riscului, cu risc ridicat pentru investitorii privați.

Conferința se va concentra pe trei subiecte globale pentru următorul program UE privind cercetarea și inovarea (2021-2027) - Horizon Europe:
  • Pathfinder
  • Accelerator
  • Financial Instruments
Evenimentul oferă o oportunitate de a dezbate la nivel înalt marile provocări ale noului program european de conectare a științei la tehnologie și inovare, precum și pentru a ridica profilul politic al Consiliului European pentru Inovare. În plus, va oferi ocazia de a discuta despre continuarea programelor europene anterioare care sprijină inovarea și tehnologia, după mai multe decenii de succes.

Dacă sunteți unul dintre politicienii și factorii de decizie, oameni de știință, cercetători, inovatori, investitori în stadiu incipient și actori care modelează opinia, sunteți foarte bineveniți în rețea.

Mai multe detalii despre conferință:
https://innoenterprisebucharest2019.eu/#home-about