UGAL

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, în colaborare cu Agenția Executivă pentru Cercetare a Comisiei Europene, au plăcerea de a vă invita la o Sesiune de informare privind oportunitățile de finanțare din cadrul acțiunilor Marie Sklodowska-Curie.
 
Parte din ORIZONT 2020, programul – cadrul al Uniunii Europene pentru Cercetare și Inovare, acțiunile Marie Sklodowska- Curie finanțează colaborarea pe termen lung între instituțiile academice și ne-academice (instituții de învățământ superior, organizații de cercetare, sectorul privat, asociații), prin încurajarea mobilității transfrontaliere și inter-sectoriale.
 
Programul susține formarea și dezvoltarea carierei personalului din toate domeniile cercetării și inovării, de la cercetarea de bază până la preluarea rezultatelor pe piața.
 
Sesiunea informativă va avea loc la data de 3 noiembrie 2017, între orele 9,30 și 13,00, în Sala de Conferințe a Rectoratului Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, str. Prof. dr. doc. D. Mangeron nr. 67, Corp T, parter.
 
Programul manifestării este următorul:
09.30 – 09.45 – Deschiderea evenimentului
09.45 – 10.45 – Oportunități de finanțare a cercetării și inovării. Acțiunile Marie Sklodowska Curie – schimburi de personal de cercetare și inovare (RISE) – Irina Elena TIRON, Consultant de proiecte, Comisia Europeană – Agenția Executivă de Cercetare, Unitatea A3 RISE
10.45 – 11.00 – Pauză
11.00 – 12.00 – Evaluarea științifică a propunerilor de proiecte din Programul RISE Marie Sklodowska Curie – Prof. dr. ing. Mirela BLAGA, expert evaluator, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iasi
12.00 – 13.00 – Prezentarea proiectului SPINSWITCH finanțat prin acțiunile Marie Sklodowsja Curie RISE – Prof. dr. Aurelian ROTARU, coordonator științific, Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava.
 
Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră dnei prof. Mirela BLAGA, prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic (+40)740 078 570 sau dnei ec. Violeta GRECIUHIN, prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic 0740 639 349.