UGAL

MCI organizează participarea României la cel de al 2-lea Salon Internaţional de Invenţii INNOVA BARCELONA, care va avea loc în perioada 4–6 mai 2017 la Barcelona, Spania.
 
Înscrierile de participare se depun/transmit prin fax până la data de 21 aprilie 2017, orele 14:00, la secretariatul Direcţiei Generale Transfer și Infrastructură CDI din MCI, str.Mendeleev, nr.21-25, etaj V, sector 1, Bucureşti, cod 010362 (tel.:+40 21 3162977, fax:+40 21 3183071).
Propunerile de participare vor fi transmise şi în format electronic, obligatoriu la următoarele adrese de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Propunerile de participare vor fi prezentate şi transmise cu respectarea prevederilor „GHID(ULUI) PRIVIND SELECŢIA INVENŢIILOR ÎN VEDEREA PARTICIPĂRII LA MANIFESTĂRI EXPOZIŢIONALE”, publicat pe site-ul web MCI în secțiunea : Sistemul de cercetare/Finanțarea manifestărilor științifice și expoziționale/Târguri și expoziții.
 
Domeniile de încadrare a invenţiilor la Salon sunt prezentate în Anexa 1. Propunerile vor fi prezentate şi tabelar, conform modelului din Anexa 2.
IMPORTANT: Prezența unui delegat la salon este obligatorie.

Selectarea invențiilor în vederea participării se va face de către Comisia MCI, care va prezenta Ministrului Cercetării și Inovării lista de propuneri.

Participarea României la Salonul Internaţional de Invenţii INNOVA BARCELONA - 2017 se va aproba numai după aprobarea listei de invenții selectate în vederea participării de către  Ministrul Cercetării și Inovării.

Decizia de participare a României la Salonul Internaţional de Invenţii INNOVA BARCELONA-2017 și Lista invenţiilor selectate vor fi publicate pe site-ul MCI până pe data de 26 aprilie 2017.

MCI va asigura plata participării lucrărilor la Salon (costuri pentru chirie spaţiu, construcţia standului, taxă de participare, asigurări, înscriere în catalog, jurizarea invenţiilor).

Realizarea posterelor, transportul exponatelor şi al materialelor publicitare, costurile generate de realizarea materialelor expoziţionale (prototip, machetă, prezentare soft, exemplar comercial) şi deplasarea delegaţilor la salon revin participanţilor.
 
Persoană de contact
Dr.ing.Camelia MARINESCU
Consilier Superior MCI
Responsabil organizatoric MCI pentru Salonul Internațional de Invenții INNOVA BARCELONA - 2017;
Delegat Oficial pentru ROMÂNIA al Salonului INNOVA;
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
tel: +40 21  316.29.77;
fax: +40 21 318.30.71;