UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 96 din 30 august 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 30 august 2019,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a domeniului de studii universitare de licență Sociologie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, planurile de învățământ, valabile începând cu anul universitar 2019-2020, pentru următoarele programe de studii universitare de la Facultatea de Educație Fizică și Sport:
  • Pedagogia învățământului primar și preșcolar, licență;
  • Management educațional, masterat.  

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea la Autoritatea Națională pentru Calificări a dosarului pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Medicină (Pozzilli, Italia), de la Facultatea de Medicină și Farmacie, și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a programului.

Art. 4.  Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Procedura operațională cadru pentru acoperirea disciplinelor de specialitate din planurile de învățământ de către cadre didactice asociate invitate. (Anexă)

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transformarea posturilor din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform adresei Direcției Juridice și Resurse Umane nr. 21484 din 22.08.2019, după cum urmează:


Nr. crt. Departament/Serviciu/Birou Funcţia actuală Funcţia pe care promovează
1. Biroul Transport auto Muncitor III (șofer) Muncitor II (șofer)
2. Departamentul de Știința alimentelor, Ingineria alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură – Stația pilot (lapte) Inginer IIS Inginer IS
3. Departamentul de Știința alimentelor, Ingineria alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură Inginer IIS Inginer IS
4. Departamentul de Știința alimentelor, Ingineria alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură Inginer IIS Inginer IS
5. Serviciul Bibliotecă Secretar IIS Secretar IS
6. Direcția Cămine Cantine și Proiecte Studențești Administrator patrimoniu IIIM Administrator patrimoniu IIM
7. Direcția Cămine Cantine și Proiecte Studențești Administrator patrimoniu IIS Administrator patrimoniu IS
8. Direcția Cămine Cantine și Proiecte Studențești Administrator patrimoniu IIIM Administrator patrimoniu IIM
9. Departamentul de Științe farmaceutice Laborant IS Laborant IAS
   

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexă Procedura operațională cadru pentru acoperirea disciplinelor de specialitate din planurile de învățământ de către cadre didactice asociate invitate

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email