UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 80 din 29 mai 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 29 mai 2019,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 2. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat, la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD – UDJG, a domnului conf. Teodor H. Virgil Gabriel, cadru didactic la Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă cererea de întrerupere a duratei studiilor doctorale cu 12 luni, începând cu data de 1 mai 2019, formulată de studentul doctorand Kmen V. Flaviu, anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, conform rezoluției CSUD.

Art. 4. Se aprobă cererea de întrerupere a duratei studiilor doctorale cu 12 luni, începând cu data de 1 aprilie 2019, formulată de studentul doctorand Roșu S. Claudiu Marian, anul I, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, conform rezoluției CSUD.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email