UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 75 din 13 mai 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 13 mai 2019,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea acreditării domeniului de studii universitare de masterat Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale, învățământ cu frecvență.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Calculatoare și tehnologia informației, învățământ cu frecvență.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea autorizării provizorii a programului de studii universitare de licență Mechanical engineering/Inginerie mecanică (în limba engleză), domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Știința materialelor, domeniul Ingineria materialelor, învățământ cu frecvență.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea încadrării în domeniu a programului de studii universitare de masterat Teatru și arte performative, domeniul Teatru și artele spectacolului, învățământ cu frecvență.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Matematică, învățământ cu frecvență.

Art. 7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Drept, învățământ cu frecvență.

Art. 8. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Științe administrative, învățământ cu frecvență.

Art. 9. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Ingineria Mediului, învățământ cu frecvență.

Art. 10. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a domeniului de studii universitare de masterat Ingineria materialelor, învățământ cu frecvență.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email