UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 69 din 4 aprilie 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 4 aprilie 2019,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Electronică de putere și acționări electrice, domeniul de licență Inginerie electrică, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, planurile de învățământ pentru următoarele programe de studii universitare de masterat, domeniul de masterat Filologie, de la Facultatea Transfrontalieră, valabile începând cu anul universitar 2019-2020:
  • Traducere și interpretariat (limba engleză).
  • Traducere și interpretariat (limba română - limba engleză) (la Comrat).
  • Discurs specializat. Terminologii. Traduceri. (în limba franceză).

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei juridice și de etică a Senatului UDJG, cererea formulată de prof. dr. ing. Petru Alexe de menținere a calității de titular la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în cadrul Departamentului Știința alimentelor, Ingineria alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură, până la sfârșitul anului universitar 2018-2019.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email