UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 189 din 21 decembrie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 21 decembrie 2017,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, pentru programul de studii universitare de licență „Utilaje tehnologice pentru construcții”, domeniul „Inginerie mecanică”, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, pentru programul de studii universitare de licență „Inginerie economică în domeniul mecanic”, domeniul „Inginerie și management”, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, pentru programul de studii universitare de licență „Inginerie medicală”, domeniul „Științe inginerești aplicate”, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Inginerie.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email