UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 30/ 7.6.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 7.6.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării programului de studii universitare de licență  Informatică aplicată în ingineria materialelor, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice programului de studii universitare de licență Inginerie economică industrială, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă propunerea Facultății de Medicină și Farmacie privind revizuirea tematicii și bibliografiei pentru examenul de finalizare a studiilor la programele de studii universitare de licență Asistență medicală generală și Moașe.

Art. 4. Având în vedere criteriul de reprezentativitate al studenților din cadrul Comisiei de Etică Universitară, Consiliul de Administrație propune completarea comisiei cu studentul Vlad Gorcea de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, anul II, programul de studii universitare de licență Inginerie electrică. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email