UGAL

Conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați mulțumește partenerilor educaționali din Județele Galați, Brăila, Buzău, Vrancea, Tulcea și Vaslui, conducerii Inspectoratelor Școlare Județene și unităților de învățământ preuniversitar, pentru sprijinul acordat în diseminarea informațiilor legate de Admitere 2020.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este cea mai mare instituție de învățământ superior din Regiunea de Sud-Est a României, cu 14 facultăți și specializări în domeniile ingineriei, științelor umaniste, economiei, științelor juridice, medicinei, artelor, educației fizice și sportului. Prestigiul științific al instituției noastre, dat de rezultatele procesului educațional și de nivelul înalt al cercetării, dezvoltării, inovării și transferului tehnologic o situează constant în topurile universităților la nivel național și internațional, fiind încadrată în categoria „Grad de încredere ridicat” în ultimele evaluări A.R.A.C.I.S.

Suntem onorați să vă avem parteneri în prezentarea ofertei educaționale a instituției noastre. Promovăm împreună educația și cercetarea, tradiția și expertiza sistemului de învățământ românesc. Avem obiective comune, să educăm, să creștem și să ajutăm tânăra generație să se dezvolte profesional și ca oameni, să formăm specialiștii de mâine pentru ca România să se dezvolte armonios în familia europeană. 

Absolvenții de liceu cărora le-ați fost dascăli și care vor alege să studieze la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vor avea parte în facultățile noastre de cele mai bune condiții de studiu și de viață, de întreaga noastră atenție și expertiză pentru dezvoltarea carierei și aptitudinilor profesionale. 

Dragi parteneri educaționali, vă mulțumim și vă asigurăm de sprijinul instituției noastre în păstrarea tradiției și în creșterea valorii învățământului românesc !

Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Profesor universitar doctor inginer Puiu Lucian GEORGESCU
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email