UGAL

Cele trei instituții au semnat recent un acord prin care își propun ca obiectiv dezvoltarea unor proiecte comune și valorificarea potențialului de cercetare, dezvoltare și inovare din cele 3 instituții. Relațiile de conlucrare dintre părțile semnatare ale acestui acord se întemeiază pe conceptele de parteneriat, legalitate și bună-credință, transparență și profesionalism.
 

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați prin Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice va pune la dispoziția celor doi parteneri resursele sale pentru derularea de activități didactice sau de perfecționare a avocaților, ateliere de lucru, mese rotunde, conferințe și alte evenimente educaționale.


Atât Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați prin Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, cât și cei doi parteneri - Baroul Galați și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților - Centrul Teritorial Galați - au înțeles că societatea are nevoie de un mediu stimulativ pentru educație și cercetare și că împreună au un rol activ de adaptare și de contribuție directă la nevoile ei, care vizează interesul public general.

Păstrând principiile respectului reciproc și al transparenței, semnatarii acestui acord și-au luat angajamentul că vor asigura accesul la studii sau alte materiale de informare, vor avea consultări bilaterale pentru implementarea acțiunilor comune și vor elabora planuri anuale, care vor cuprinde activități, grupurile de lucru, stagii de practică și de perfecționare și alte activități necesare atât studenților dar și avocaților.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email