UGAL

Facultatea de Inginerie organizează, în perioada 27-28 Mai 2020, Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „Anghel Saligny" (SNCSS „Anghel Saligny"), ediţia a XII-a. Ținând seama de restricțiile impuse prin ordonanțele de urgență, determinate de pandemia Covid-19, sesiunea se va desfăşura la ONLINE, utilizând platforma Microsoft TEAMS (http://scss.ugal.ro/index.php/facultati/facultatea-de-inginerie). 

SNCSS „Anghel Saligny" este un eveniment ştiințific organizat anual de Facultatea de Inginerie pentru studenții înscrişi în programele de studii universitare de licență şi masterat. Cercetarea științifică are un rol semnificativ în procesul educațional, fiind un element cheie în formarea viitorilor specialiști care trebuie să facă față provocărilor permanente de pe piața muncii. Acest eveniment reprezintă un prilej de cunoaştere a preocupărilor studenţilor din diferite centre universitare şi de schimb de idei în domeniul Ştiinţelor Tehnice. Secțiunile SNCSS „Anghel Saligny“, ediţia a XII-a, sunt următoarele:

1. Tehnologii moderne și management în ingineria industrială;
2. Inginerie mecanică;
3. Mașini termice și automobile;
4. Știința materialelor. Informatică aplicată în ingineria materialelor;
5. Noi perspective de dezvoltare în ingineria mediului și în inginerie medicală;
6. Masterandul de azi - Cercetătorul de mâine.

Calendarul SNCSS „Anghel Saligny", ediția a XII-a:
27 Aprilie 2020 - 21 Mai 2020 Înregistrarea participanților
21 Mai 2020 - 22 Mai 2020 Notificarea participanților privind înregistrarea
22 Mai 2020 - 26 Mai 2020 Încărcarea prezentărilor și rezumatelor pe Microsoft TEAMS
27 Mai 2020 - 28 Mai 2020 Desfăşurarea evenimentului pe secţiuni şi evaluarea lucrărilor

Formularul de înregistrare, avizul îndrumătorului științific, declarația pe proprie răspundere a autorilor privind originalitatea lucrării şi respectarea drepturilor intelectuale se vor trimite până pe data de 21 Mai 2020, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul SNCSS „Anghel Saligny“ & Nume autor corespondent. Rezumatele lucrărilor și prezentările vor fi încărcate pe platforma Microsoft TEAMS până pe data de 26 Mai 2020 sau transmise pe pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Lucrările acceptate și prezentate în cadrul celei de-a XII-a ediții a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „Anghel Saligny” vor fi publicate într-un volum Book of Abstracts, care va fi disponibil în format E-book și publicat pe site-ul evenimentului.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email