UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a organizat  duminică, 16 februarie, la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, o întâlnire cu instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Galați cu care colaborează în cadrul Proiectului „Parteneriat pentru performanță”, proiect ce susține excelența în învățământ și cercetare.

La eveniment au participat reprezentanți de la 20 de licee și colegii din Galați, Tecuci, Pechea, Cudalbi, iar din partea  Inspectoratului Școlar Județean Galați  doamna inspector pentru management și dezvoltare instituțională,  profesor Alice Cristache. Din partea Universității a fost prezentă conducerea instituției academice, cadre didactice și reprezentanți ai Serviciului Comunicare, promovare și relația cu mediul socio-economic.

Programul întâlnirii a cuprins, în prima parte, vizionarea spectacolului ”Văduva veselă”, operetă în două acte de Franz Lehar, în regia lui Paolo Bosisio, sub bagheta dirijorului Cristian Sandu. În distribuție se regăsesc, într-o proporție semnificativă, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

După spectacol, a urmat o întâlnire a conducerii Universității cu invitații, în cadrul căreia au fost analizate strategii comune de creștere a calității serviciilor educaționale și de dezvoltare a colaborării dintre învățământului universitar și cel preuniversitar.

Coducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați mulțumește tuturor celor ce ne-au onorat cu prezența duminică seara, partenerilor Universității, precum și instituției gazdă, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email