UGAL

Agenția Universitară a Francofoniei organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei două concursuri pentru studenți de la licență și de la master. Cele mai bune texte și poezii vor face obiectul unei colecții de cele mai bune propuneri care vor fi publicate de către AUF în format digital.

1. Concurs de scriere creativă „Raconte-moi ta francophonie”: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/concours-deccrit-creative-raconte- ma-ta-francofon /
Un text de maxim o pagină A4 care să se încheie cu un slogan / motto și care să fie însoțit de o imagine creativă sub forma unei fotografii, desen, caligrafie originală și intitulată „ Ma Francophonie”.
 
2.  Concurs de poezie francofonă: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/concours-de-poesie-francophone/
Poezia trebuie să se încadreze într-o pagină A4 și trebuie să fie însoțită și de o imagine creativă sub forma unei fotografii, desen sau caligrafii originale care să ilustreze mesajul poeziei.
 
Textul/poezia și imaginea trebuie trimise la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până cel târziu la 1 martie 2020.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email