UGAL

Sunteți student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și aveți dificultăți la seminarul de franceză? Sau pur și simplu doriți să învățați o nouă limbă străină? Sunteți invitat la cursul gratuit de franceză pentru începători (nivel introductiv A1 conform Cadrului european comun de referință pentru limbi străine) ce va avea loc în fiecare marți, ora 18.00, la Facultatea de Litere, în sala AS210.

Public țintă: studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Organizatori: Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic (DFCTT), Centrul de Reușită Universitară (CRU) și Departamentul de Limba și Literatura Franceză de la Facultatea de Litere.
 
Înscrieri: la DFCTT, corp Universitate, str. Domnească 47, sala U109, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0336 130 142.
 
Documente necesare: copii carte de identitate, certificat naștere, ultima diplomă, certificat căsătorie pt. doamne, cerere DFCTT.
 
Contact informații: lect. dr. Anca Alexandru, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email