UGAL

Joi, 21 noiembrie 2019, a avut loc la București, a VII-a ediție a Galei Edumanager, unde au fost premiate cele mai bune proiecte din mediul academic universitar și preuniversitar, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din domeniul educației.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost premiată pentru proiectul Salonul Inovării și Cercetării UGAL INVENT 2019. La festivitate a participat, din partea Universității „Dunărea de Jos” din Galați, domnul prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, coordonatorul Salonului UGAL INVENT. 

UGAL INVENT este un eveniment care sprijină inovarea la nivel național și internațional și reprezintă o oportunitate oferită inventatorilor pentru a-și face cunoscute invențiile atât în mediul industrial, cât și publicului larg. UGAL INVENT este un bun prilej pentru a prezenta produse inovatoare și o oportunitate perfectă pentru a stabili relații de afaceri de succes. Anul acesta au fost înscrise în competiție peste 150 de invenții și lucrări.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email