UGAL

Fédération Internationale D’education Physique (FIEP) – WORLD, prin preşedintele său, domnul profesor doctor Almir Adolfo GRUHN (Brazilia) şi secretarul general, domnul profesor mag. doctor Rodolfo Pablo BUENAVENTURA (Argentina),  a acordat certificatul de onoare d-ului prof. univ. dr. Petronel MOISESCU pentru aprecierea serviciilor și contribuțiilor excelente aduse sportului și științelor educației fizice internaționale.

Acordarea distincției a avut loc în cadrul evenimentului ”Interinstutional Framework Agreement” care s-a desfăşurat  în cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău în perioada 23 - 24 iunie 2019.

Fédération Internationale D’education Physique (FIEP) - WORLD este o organizaţie independentă, non-guvernamentală, care are scopul de a susţine educația fizică ca un proces de educare. A fost înfiinţată in timpul Congresului International de Educaţie Fizică, din Paris (Franța), desfășurat în perioada 30 august - 6 septembrie 1900 şi are poziţia de Organizaţie Recunoscută de UNESCO, încă din anul 1956.

Obiectivul principal al organizației este de a promova dezvoltarea diferitelor activităţi în domeniile Educaţiei, Educaţiei Fizice şi Educaţiei Sportive, Sportului pentru toţi, Fitness şi Sănătate, Recreere şi folosirea şi protejarea naturii, pentru oamenii de toate vârstele şi din toate ţările lumii, de a susţine şi contribui la cooperarea internaţională în aceste domenii.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email