UGAL

În cadrul proiectului „Responsabilitate, eficiență și performanță prin internaționalizarea învățământului superior”, REGAL, finanțat prin contractul nr. CNFIS-FDI-2019-0084, Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, se vor organiza cursuri de perfecționare a cunoștințelor de limba engleză. Astfel, vor fi organizate două module de curs, pentru nivelele B1, B2 cu câte 20 de cursanți. 

Primul nivel, B1, se va desfășura în perioada iunie –  iulie 2019. La aceste cursuri se pot inscrie doar cadrele didactice si studentii doctoranzi si masteranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 9.06.2019.

În intervalul de 10 - 11.06.2019 se va susține o probă pentru verificarea nivelului cunoștințelor de limbă engleză. Proba se va desfășura începând cu ora 15.00, în sala Forinfo (la parter), Facultatea de Științe și Mediu, Galați, strada Domnească nr. 111.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email