UGAL

Astăzi, în Sala Senatului UDJG a avut loc o triplă ceremonie cu o încărcătură emoțională aparte. Trei dintre cadrele didactice de referință ale Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor au primit titlul academic de profesor emerit al Universității „Dunărea de Jos” din Galați: doamna prof. dr. ing. Rodica Segal,  membră a Academiei de Științe Agricole și Silvice, domnul prof. dr. ing. Corneliu Popa și domnul prof. dr. ing. Victor Cristea, membru corespondent al Academiei de Științe Agricole și Silvice.

Cei trei distinși profesori au fost astfel răsplătiți pentru întreaga activitate didactică și de cercetare desfășurată cu profesionalism  și pasiune în cadrul instituției academice gălățene. Ședința a fost condusă de președintele Senatului UDJG, prof. dr. ing. Lucian Georgescu.

Din toate cele trei comisii pentru acordarea titlului academic de profesor emerit a făcut parte domnul prof. dr. ing. Petru Alexe, care a mărturisit că, astfel, le-au fost recunoscute meritele celor trei personalități care au scris istoria Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, fiind modele de urmat.

S-au spus binemeritate și frumoase cuvinte la adresa celor trei dinstinși profesori sărbătoriți, din partea celor care le cunosc activitatea, care îi admiră și îi respectă.

Le mulțumim celor trei dascăli de excepție pentru tot ce au făcut pentru învățământul superior gălățean și pentru consolidarea prestigiului Universității „Dunărea de Jos” din Galați! 

Laudatio:
Prof. dr. ing. Rodica Segal 
Prof. dr. ing. Corneliu Popa
Prof. dr. ing. Victor Cristea
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email