UGAL

Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi are onoarea de a conferi titlul de Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor habilitat Grigore Belostecinic, Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova.
Specialist consacrat, un marcant cadru didactic şi cercetător ştiinţific reputat, un important conducător de doctorat în do­meniul Marketingului, domnul profesor universitar doctor habilitat Grigore Belostecinic se bucură de o binemeritată recunoaştere internă şi internaţională.
Un adevărat susţinător al marii şcoli economice moldoveneşti, a preluat idei din spectrul ştiinţific internaţional şi le-a transformat în discipline cu caracter fundamental pentru ştiinţele economice pentru a putea răspunde astfel cerinţelor şi provocărilor în faţa cărora se găsesc tinerii în actuala piaţă a forţei de muncă din Republica Moldova şi din alte ţări europene.
La acest eveniment vor participa reprezentanți ai mediului universitar din numeroase centre universitare din țară: ASE București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „A.I. Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ovidius” din Constanța, dar și din străinătate: S.U.A, Italia, Senegal, Turcia,  Republica Moldova.
Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc în cadrul seriei de evenimente prilejuite de cea de-a XX-a ediție a Conferinței Internaționale „Riscul în Economie Contemporană” - Joi, 6 iunie 2019, începând cu ora 9.30 în Aula Virgil Madgearu a Facultății de Economie și Administrarea  Afacerilor.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email