UGAL

Departamentul de Limba şi literatura franceză din cadrul Facultăţii de Litere şi Centrul de Reuşită Universitară de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Agenţia Universitară a Francofoniei, organizează, în perioada 15–18 aprilie 2019, a doua ediţie a şcolii Le français, mon atout, dedicată atât profesorilor de limba franceză din Galaţi şi din judeţele vecine, cât şi elevilor de liceu pasionaţi de limba şi cultura franceză şi francofonă.

Programul şcolii de primăvară conţine, pentru profesori, module de formare în didactica limbii franceze animate de dl Zouhair Hariq, lector de limba franceză la Facultatea de Litere din Galaţi, iar pentru elevi, activităţi diverse care vizează atât dezvoltarea competenţelor de receptare şi exprimare orală şi scrisă, cât şi îmbogăţirea culturii generale privind spaţiul francofon.

Şcoala de primăvară se va desfăşura la Centrul de Reuşită Universitară (AS102) şi în sala AS208 din cadrul Facultăţii de Litere. 

Derularea Scolii de primăvară este susţinută logistic şi financiar de Universitatea„Dunărea de Jos” din Galaţi şi de Centrul de Reuşită Universitară.  

Informaţii suplimentare:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email