UGAL

Jark Healthcare este una dintre cele mai mari agenții de recrutare și plasare a forței de muncă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Programul de plasare al studenților a început în urmă cu 8 ani, de atunci, an de an  acest program a continuat să crească.

Scopul acestui plasament de 8 săptămâni, este nu doar de a câștiga bani pe perioada verii, ci și pentru a câștiga experiență într-un sistem medical diferit, de a vizita locuri noi și interesante, de a-ți face noi prieteni. Plasamentele sunt full time, în diferite locații de pe teritoriul Angliei și al Irlandei de Nord, cu asistență din partea noastră în a găsi acomodare, uniformă gratis și susținere pentru training-urile necesare.
 
Studenții care pot aplica pentru acest program sunt studenti din anul 2, până în anul 6 din toate domeniile medicale: asistență medical, medicină, fizioterapie, moașe. Acestora le mai este necesar și un nivel de limbă engleză conversational – B1; experiență de practică într-un spital, clinica, azil și o atitudine potrivită.
 
Toate informațiile, împreună cu detalii de la studenții din anii trecuți pot fi găsite în următorul grup: https://www.facebook.com/groups/jarkfshc/
 
Alternativ , daca e cineva interesat, poate s[ acceseze link-ul: http://bit.ly/Jark-Intern, și toate detaliile vor fi trimise pe mail.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email