UGAL

În perioada 22 – 26 Iulie 2019 va avea loc cea de-a treia ediție a Școlii Internaționale de Vară “Deep Learning” în Varșovia, Polonia. DeepLearn 2019 va fi un eveniment de formare în domeniul cercetării cu scopul de a-i ține la curent pe participanți cu privire la cele mai recente progrese în dezvoltarea rapidă și critică a învățării profunde.

Aceasta este o ramură a inteligenței artificiale care acoperă un spectru actual captivant de cercetare și de învățare a mașinilor și de inovare industrială care oferă algoritmi mai eficienți pentru a face față datelor pe scară largă în neuroștiințe, dezvoltarea calculatoarelor, recunoașterea vocală, prelucrarea limbajului natural, interacțiunea om-calculator, informatică biomedicală, conceperea de noi medicamente, asistență medicală, sisteme de recomandare, teoria învățării, robotică, jocuri etc. Academicieni renumiți și pionieri ai industriei vor preda și vor împărtăși opiniile lor cu publicul.
 
Evenimentul este adresat studenților masteranzi, studenților doctoranzi și post-doctoranzi și celor care lucrează în domeniu. De asemenea, evenimentul este deschis și pentru studenți și cercetători.
 
Pentru mai multe informații despre înscrieri, cursuri și programul evenimentului puteți accesa următorul site: http://deeplearn2019.irdta.eu/
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email