UGAL

Societatea Studenților Mediciniști Galați organizează în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați, pe data de 9 iulie 2017.

Simularea are drept obiectiv familiarizarea candidaților cu cele 3 ore de examen, o supraveghere riguroasă, dificultatea testelor și metoda de corectare. Grupul țintă al acestui proiect este reprezentat de elevii care au finalizat clasa a XII-a (care studiază în învățământul secundar superior: licee/colegii), dar şi de alte persoane care doresc să se înscrie la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, la Facultatea de Medicină şi Farmacie (care au urmat un ciclu de învăţământ secundar superior: liceu / colegiu), redând în cele mai mici detalii examenul de admitere propriu-zis, conform cu metodologia în vigoare.

Participanții vor putea susține examene pentru fiecare dintre cele cinci specializări ale instituției: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistență Medicală Generală și Moașe, la finalul cărora vor afla dacă au fost „admiși sau respinși”. De asemenea, aceștia vor putea discuta cu studenți de la toate specializările, din ani diferiți, gata să le răspundă la toate întrebările și să le povestească din experiența proprie.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email