UGAL

În cadrul proiectului „Excelența în educație și cercetarea științifică în contextual internaționalizării și globalizării la Dunărea de Jos, GO-UGAL”, finanțat prin contractul nr. CNFIS-FDI-2017-0050, Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, se vor organiza cursuri de perfecționare a cunoștințelor de limba engleză. 

Astfel, vor fi organizate trei module de curs, pentru nivelele B1, B2 și C1, cu câte 20 de cursanți. Primul nivel, B1, se va desfășura în perioada 3 – 21 iulie 2017. La aceste cursuri se pot înscrie doar cadrele didactice și studenții doctoranzi și masteranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.
 
Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 27.06.2017. În data de 29.06.2017 se va susține un interviu/probă pentru verificarea nivelului cunoștințelor de limbă engleză.

Proba se va desfășura începând cu ora 11.00, în sala Forinfo (la parter), Facultatea de Științe și Mediu, Galați, strada Domnească nr. 111.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email