UGAL

În cadrul Festivalului SENSES – The Sensory Theatre,  Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați îi invită pe toți cei interesați astă-seară, 29 mai, începând cu ora 19,00, la premiera în România a spectacolului „Les Yeux Fermes”, în regia lui Stephen Pisani, dramaturgia Maddalena Mazzocut - Mis și Tancredi Gusman, inspirat de Maurice Maeterlinck.

Spectacolul va avea loc  în sala Studio SB 03 (campusul Științei, strada Domnească nr.111, în corpul SD al Facultății de Științe și Mediu). SENSES - Festivalul Dramaturgiei Europene privind cele cinci simțuri are ca scop activarea interesului pentru teatru.

Proiectul, desfășurat ca parteneriat între Universita degli Studi di Milano, Scenaperta Altomilanese Teatri, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universite d’Avignonadoptă o strategie inovatoare de dramaturgie și de punere în scenă bazată pe dezvoltarea percepției senzoriale a publicului în timpul spectacolelor și pe conștientizarea critică a publicului cu privire la această experiență.

Marți, 30 mai și miercuri,  31 mai, tot de la ora 19.00, în sala Studio SB 03 va fi prezentată  premiera în România a spectacolului „Solaris”, după Stanislas Lem și Andreï Tarkovski, dramaturgia Fabrizio Sinisi (cu atelierul de scris condus de Laura Tirandaz, Universite d’Avignon), în regia lui Paolo Bignamini.

Intrarea este liberă la toate spectacolele.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email