UGAL

Studenți SSMG
Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), membră a Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR), dă startul înscrierilor la ediția de primăvară a celui mai tare schimb de experiență, ce vizează studenții Facultății de Medicină și Farmacie Galați, și anume „TransMed”, ce va avea loc în perioada 18-24 martie 2017. 

Proiectul Național de Mobilități Studențești „TransMed” este organizat de Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) 

Vorbim despre un eveniment cu tradiție la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, de care pot beneficia studenții de la specializarea medicină generală, anii de studiu II-VI, dar și de la asistență medicală generală, anii II-IV, și care constă într-un schimb de experiență pe parcursul unei săptămâni, într-un alt centru universitar de medicină din țară și Chișinău, în care studenții gălățeni participă la stagii, laboratoare și cursuri, dar au posibilitatea și de a vizita orașul gazdă și de a se familiariza cu viața unui student medicinist din centre universitare precum:  București, Cluj, Brașov, Constanța, Timișoara, Craiova, Iași, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș, dar și Chișinău.

Perioada de înscrieri la acest proiect este 6-12 februarie 2017, pe baza unui dosar care trebuie să cuprindă: 
OBLIGATORIU: Adeverință cu media finală ponderată a anului universitar precedent; 
FACULTATIV: 
- Adeverință cu dovada efectuării gărzilor UPU/SMURD/Secții chirurgicale/ATI/serviciul de ambulanță;
- Adeverinţă de la profesorul coordonator al unui cerc ştiinţific;
- Copii xerox după diplomele de la conferinţe, congrese, workshop-uri la care ați participat în anul universitar precedent;
- Adeverințe/copii xerox după diplomele de voluntariat în cadrul organizaţiilor studenţeşti (Membre FASMR/ Non-Membre FASMR, dar cu implicație medicală).

Înscrierile se fac telefonic sau prin e-mail, contactând coordonatorul local al proiectului: Valentina Mihalcea - secretar general SSMG- telefon: 0743 667 231/ e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Aceste date de contact vă stau la dispoziție și pentru informații despre proiect, dar și despre taxele aferente acestuia.

Alege ca primăvara aceasta să ai parte de cea mai frumoasă experiență studențească, participând la Schimbul Interuniversitar „TransMed”.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email