UGAL

Afiș eveniment
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în colaborare cu Fundația Educațională Indo-Europeană (IEEF), cu sprijinul Ambasadei Indiei în România, organizează Ziua Internațională Yoga, marți, 21 iunie 2016, în Campusul Științei (strada Domnească nr.111, în curtea interioară). La eveniment va fi prezent domnul Kamal Khurana, atașat cultural în cadrul Ambasadei Indiei în România. 

Programul va începe la ora 11.00, cu deschiderea oficială, urmată de o demonstrație de Vinyasa Yoga cu Flowrina (Florina Păduraru), un moment cultural-artistic susținut de Naliny, o prezentare de costume tradiționale indiene și o introducere în Hatha Yoga cu Mihaela Lupoaie.

Librăria Humanitas din Galați va asigura un stand cu volume semnate de autori indieni, cărți despre tehnici yoga, albume cu imagini din India, tehnica artei mehndi, precum și cărți de colorat pentru adulți (mandala).
Intrarea este liberă.

Este pentru prima dată când la Galați se sărbătorește Ziua Internațională Yoga și, totodată, este primul eveniment organizat după semnarea Memorandumului de înțelegere reciprocă, între UDJG și IEEF, în luna mai a acestui an,  având ca scop implementarea proiectului intitulat „Cooperare în cercetare educațională – India (ERCI)” și stabilirea unei cooperări academice de lungă durată.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email