UGAL

Foto Eveniment
Studenții anului III Actorie (clasa lector univ.dr. Adelaida Zamfira), de la Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, vă invită  sâmbătă, 18 iunie 2016, începând cu  ora 19.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, la premiera spectacolului lor de licență.

Textele  - „Și cu violoncelul ce facem?”, respectiv, „În viața mea n-am citit o carte scrisă de un ucrainean”,  sunt scrise de Matei Vișniec, la interval de mai bine de 20 de ani și, în esență, transferă ideea libertății din trecut în prezent.
Ambele pornesc de la ideea că „există o Românie care face parte din  Balcani, fiind una dintre națiunile care privesc peste gard, spre Occident”, după cum mărturisește autorul. „Când mă întorc în România, ceea ce mă uluiește cel mai mult este această senzație, greu de explicat, că nimic nu se schimbă”, afirmă Matei Vișniec.

În distribuție îi regăsim  pe:Ofelia Andrei, Vasile Dănilă, Adrian Matei, Viorel Huru, Elena Scalețchi, Irina Bozianu, Ana Zagorodniuc, Geanina Sion și Anastasia Antoci. Coregrafia spectacolului este semnată de Elena Anghel, iar regia îi aparține lectorului univ.dr.Adelaida Zamfira.

La Festivalul școlilor de teatru „Hyperion iese la Godot”, desfășurat în perioada 6-12 iunie 2016, la București, studenta noastră Geanina Sion (anul III, Actorie) a primit Premiul special al juriului pentru rolul A patra femeie, din spectacolul „Cazul Lulu”.

Îi felicităm pe inimoșii studenți gălățeni pentru reușita de la București și le ținem pumnii strânși sâmbătă. Intrarea la spectacolul de licență este liberă. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email