UGAL

În acest weekend este programată prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a de fotbal dintre ACS Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și campioana Buzăului, AS Team Săgeata.

Inițiatorul acestui îndrăzneț proiect sportiv, conf. univ. dr. Ștefan Baltă, prorectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, a declarat înaintea confruntării:

„Echipa noastră campioană joacă sâmbătă cel mai important meci din acest sezon! Am avut meciuri grele în acest sezon, și în campionat, dar și în Cupa României, pe care le-am câștigat dar abia acum se va vedea adevărata noastră valoare. Eu zic că echipa merită și poate să joace într-o ligă superioară”.

Tehnicianul formației gălățene, profesorul Cătălin Savu de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, este și el optimist în privința dublei cu campioana din Buzău.

„Cred că vom tranșa promovarea în Liga a III-a chiar din meciul tur. Nu vreau să par lipsit de modestie dar cred că avem cea mai puternică echipă din Regiunea Sud-Est, (dintre echipele de Liga a IV-a). Avem o echipă extraordinară, formată în marea ei majoritate din studenți. Cu acest lot eu zic că vom face o figură frumoasă în Liga a III-a”.

AS Team Săgeata a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a din județul Buzău, cu 88 de puncte din 30 de jocuri, golaveraj 154 de goluri marcate-19 încasate.

Meciul ACS Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – AS Team Săgeata se va juca sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul „Oţelul”. Intrarea este liberă.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email